Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Νέες εκδόσεις Scenic και Grand Scenic Limited

Θα διαθέτουν ανανεωμένο και εμπλουτισμένο πακέτο εξοπλισμού

Η Renault, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μέχρι το καλοκαίρι δύο νέες εκδόσεις για τα οικογενειακά της μοντέλα Scenic και Grand Scenic Limited.

Με βάση λοιπόν τα δεδομένα, οι εκδόσεις θα διαθέτουν φιμέ πίσω τζάμια και μαύρους χρωμιομένους καθρέφτες. Επίσης θα «φοράνε» προφυλακτήρες στο χρώμα του αμαξώματος.

Η Limited θα έχει επιπλέον αισθητήρες παρκαρίσματος, ενώ το Grand Scenic θα εξοπλίζεται με ράγες οροφής, για να τονιστεί ο εκδρομικός προσανατολισμός του μοντέλου. Επιπλέον τα οχήματα θα φέρουν 16-ιντσών ζάντες αλουμινίου με ένα σκούρο μεταλλικό φινίρισμα.

Οι εσωτερικές αλλαγές, από ό,τι φαίνεται θα είναι περιορισμένες, αλλά με αναβαθμίσεις που χαρακτηρίζουν τη γαλλική άνεση. Τα μοντέλα θα διαθέτουν δερμάτινο τιμόνι, διζωνικό αυτόματο κλιματισμό, ηλεκτρικό χειρόφρενο και μια συρόμενη κεντρική κονσόλα.

Όσον αφορά τα μηχανικά σύνολα, η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει τρεις επιλογές, ο dCi 95, dCi 110 και ο Energy TCe 115.

Τα Scenic και Grand Scenic Limited θα αρχίσουν να πωλούνται στη Γαλλία τον Ιούνιο και οι τιμές τους θα ξεκινούν από 19.990 ευρώ.



Πηγή: autotriti.gr