Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Σαλάτα παντζάρι με μήλα και αμύγδαλα

Τόσο γευστική σαλάτα με τον τέλειο συνδυασμό μήλου!
 
Χρόνος προετοιμασίας: 15 Λεπτά
 
 συστατικά
  • Παντζάρια - 6 βρασμένα
  • Μήλο πράσινο - 1 1/2
  • Αμυγδαλόψιχα - 2/3 του φλιτζανιού του τσαγιού
  • Ελαιόλαδο - 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού
  • Ξύδι - 1/3 του φλιτζανιού του τσαγιού απλό
  • Αλάτι - 1 κουταλάκι του γλυκού
Καθαρίζουμε, πλένουμε τα παντζάρια, τα βράζουμε και τα κόβουμε σε μικρούς κύβους. Καθαρίζουμε και κόβουμε το μήλο σε μικρούς κύβους. Βάζουμε τα κομμένα υλικά σε μια σαλατιέρα και προσθέτουμε την αμυγδαλόψιχα και την ανακατεύουμε. Αναμειγνύουμε το ελαιόλαδο, το ξύδι και το αλάτι και περιχύνουμε την σαλάτα.



Πηγή: chefoulis.gr
 clickatlife.gr