Σαλάτα παντζάρι με μήλα και αμύγδαλα
Χρόνος προετοιμασίας: 15 Λεπτά
συστατικά
Καθαρίζουμε, πλένουμε τα παντζάρια, τα βράζουμε και τα κόβουμε σε
μικρούς κύβους. Καθαρίζουμε και κόβουμε το μήλο σε μικρούς κύβους.
Βάζουμε τα κομμένα υλικά σε μια σαλατιέρα και προσθέτουμε την
αμυγδαλόψιχα και την ανακατεύουμε. Αναμειγνύουμε το ελαιόλαδο, το ξύδι
και το αλάτι και περιχύνουμε την σαλάτα.- Παντζάρια - 6 βρασμένα
- Μήλο πράσινο - 1 1/2
- Αμυγδαλόψιχα - 2/3 του φλιτζανιού του τσαγιού
- Ελαιόλαδο - 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού
- Ξύδι - 1/3 του φλιτζανιού του τσαγιού απλό
- Αλάτι - 1 κουταλάκι του γλυκού
Πηγή: chefoulis.gr
clickatlife.gr
<< Αρχική σελίδα