Παγωτό βανίλια με σταφίδες (παραδοσιακή συνταγή)
Υλικά
- 1 μεγάλο κουτί γάλα εβαπορέ
- 400 γρ. κρέμα γάλακτος σε σκόνη (υποκατάστατο)
- 400 γρ. κρέμα γάλακτος
- 1/2 κουταλάκι βανίλια
- 1 φλιτζάνι σταφίδες ξανθές (σουλτανίνα)
Εκτέλεση
1.Xτυπάμε όλα τα υλικά στο μίξερ (εκτός από τις σταφίδες ), μέχρι να αφρατέψει το μείγμα.
2.Προσθέτουμε τις σταφίδες και τα ανακατεύουμε με κουτάλι.
3.Bάζουμε το μείγμα σε δοχείο παγωτού και το αφήνουμε στην κατάψυξη τουλάχιστον 8 ώρες.
Συντελεστές
Πηγή : Η συνταγή είναι από το site του infokids και την Σοφία Κωστάρα.
<< Αρχική σελίδα