Σαλάτα με αβοκάντο και ρεβύθια
Χρόνος προετοιμασίας: 15 Λεπτά
συστατικά
Σε ένα μπολ βάζουμε το τριμμένο καρότο,το κρεμμυδάκι,την ρόκα, το
σπανάκι, ανακατεύουμε και τα τοποθετούμε σε μια πιατέλα. Προσθέτουμε τα
ρεβύθια που τα έχουμε βράσει και την ντομάτα. Βάζουμε στο μπλέντερ το
αβοκάντο, την μουστάρδα, το ξύδι, το λάδι, το λεμόνι, αλάτι- πιπέρι, τα
χτυπάμε καλά, περιχύνουμε με το ντρέσινγκ την σαλάτα και σερβίρουμε.- Ρεβύθια - 100 γρ βρασμένα
- Καρότο - 1 τριμμένο
- Σπανάκι - 15 φύλλα
- Κρεμμυδάκια φρέσκα - 3 ψιλοκομμένα
- Ντομάτες - 2 κομμένες καρέ
- Ρόκα - 6 φύλλα
- Για το ντρέσιγκ
- Αβοκάντο - 1 μεγάλο καθαρισμένο
- Ελαιόλαδο - 6 κουταλιές σούπας
- Λεμόνι - 3 κουταλιές σούπας από τον χυμό του
- Μουστάρδα - 3 κουταλιές σούπας κοφτές
- Αλάτι - πιπέρι
- Ξύδι - 1 κουταλιά του γλυκού
Πηγή: chefoulis.g
rclickatlife.gr
<< Αρχική σελίδα