Σοκολατένια φρούτα σε ξυλάκι!
Δεν μπορείς να καταναλώσεις τα φρούτα που πρέπει σε σαλάτα ή με γιαούρτι; Τι θα έλεγες για σοκολατένια ξυλάκια φρούτων;
Φρούτα σε ξυλάκια και μάλιστα σοκολατιένια; Εμείς το δοκιμάσαμε. Τα συγκεκριμένα ξυλάκια είναι φτιαγμένα με ακτινίδιο. Το ίδιο μπορείς να κάνεις με το δικό σου αγαπημένο φρούτο: φέτες από πορτοκάλι, μπανάνα, αχλάδι, μήλο και ό,τι άλλο φανταστείς.
Αγοράζεις ξυλάκια, αυτά που παίρνουμε και για το παγωτό ξυλάκι και περνάς στη μέση κάθε φρούτο. Το ακτινίδιο, το καθαρίζουμε και το κόβουμε σε φέτες μέτριου πάχους.
![](http://www.shape.gr/upl/editor/images/kiwi1.jpg)
Στρώνεις αντικολλητικό χάρτι σε ταψάκι και απλώνεις τα ξυλάκια με το ακτινίδιο. Τα αφήνεις στο ψυγείο για 30 λεπτά για να σφίξουν.
Όσο τα ξυλάκια είναι στο ψυγείο, παίρνεις 125 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα και την λιώνεις σε μπεν μαρί. Αν είναι πηχτή ή δεν επαρκεί για τα ξυλάκια σου την αραιώνεις με λίγι λάδι καρύδας.
![](http://www.shape.gr/upl/editor/images/kiwi2.jpg)
Βγάζεις τα ξυλάκια και τα βουτάς στη σοκολάτα. Αφαιρείς και κρατάς για λίγα λεπτά στα χέρια σου ενώ τα τοποθετείς όρθια σε ποτηράκι. Πρόσεξε να μην ακουμπάει το ένα δίπλα στο άλλο και χαλάσει η όψη της γυλιστερής σοκολάτας.
Αφήνεις στο ψυγείο για 30 λεπτά ακόμα και είναι έτοιμα για κατανάλωση!
Φρούτα σε ξυλάκια και μάλιστα σοκολατιένια; Εμείς το δοκιμάσαμε. Τα συγκεκριμένα ξυλάκια είναι φτιαγμένα με ακτινίδιο. Το ίδιο μπορείς να κάνεις με το δικό σου αγαπημένο φρούτο: φέτες από πορτοκάλι, μπανάνα, αχλάδι, μήλο και ό,τι άλλο φανταστείς.
Αγοράζεις ξυλάκια, αυτά που παίρνουμε και για το παγωτό ξυλάκι και περνάς στη μέση κάθε φρούτο. Το ακτινίδιο, το καθαρίζουμε και το κόβουμε σε φέτες μέτριου πάχους.
![](http://www.shape.gr/upl/editor/images/kiwi1.jpg)
Στρώνεις αντικολλητικό χάρτι σε ταψάκι και απλώνεις τα ξυλάκια με το ακτινίδιο. Τα αφήνεις στο ψυγείο για 30 λεπτά για να σφίξουν.
Όσο τα ξυλάκια είναι στο ψυγείο, παίρνεις 125 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα και την λιώνεις σε μπεν μαρί. Αν είναι πηχτή ή δεν επαρκεί για τα ξυλάκια σου την αραιώνεις με λίγι λάδι καρύδας.
![](http://www.shape.gr/upl/editor/images/kiwi2.jpg)
Βγάζεις τα ξυλάκια και τα βουτάς στη σοκολάτα. Αφαιρείς και κρατάς για λίγα λεπτά στα χέρια σου ενώ τα τοποθετείς όρθια σε ποτηράκι. Πρόσεξε να μην ακουμπάει το ένα δίπλα στο άλλο και χαλάσει η όψη της γυλιστερής σοκολάτας.
Αφήνεις στο ψυγείο για 30 λεπτά ακόμα και είναι έτοιμα για κατανάλωση!
![](http://www.shape.gr/upl/editor/images/kiwi4.jpg)
shape.gr
<< Αρχική σελίδα