Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Σουβλάκια κοτόπουλου μαριναρισμένα

Υλικά

  • 4 φιλέτα στήθος κοτόπουλου
  • 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
  • χυμό από ένα πορτοκάλι
  • 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι θυμαρίσιο
  • 1 κουταλιά της σούπας κέτσαπ
  • αλάτι, πιπέρι, ρίγανη

Εκτέλεση

1.Βάζουμε το κοτόπουλο σε ένα βαθύ σκεύος και το περιχύνουμε με τα υλικά της μαρινάδας (το ελαιόλαδο, το χυμό πορτοκαλιού, τη μουστάρδα, το μέλι, το κέτσαπ, ρίγανη, αλάτι και πιπέρι).
2.Σκεπάζουμε το σκεύος με πλαστική μεμβράνη κι αφήνουμε το κοτόπουλο να μαριναριστεί στο ψυγείο για μια ώρα τουλάχιστον.
3.Μετά περνάμε τα κομμάτια κοτόπουλου στα σουβλάκια και τα ψήνουμε στο γκριλ για 12 με 14 λεπτά, γυρίζοντάς τα απ’ όλες τις πλευρές.



Η συνταγή είναι από το koutali.com και την chef Ντίνα Νικολάου  με την βοήθεια παιδιών.

Do It Yourself TV

http://diytv.gr/fagita/faghta-magkazino/479- Σουβλάκια-κοτόπουλου-μαριναρισμένα-μουστάρδα-μέλι-πορτοκάλι-Ντίνα-Νικολάου.html