Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Στρογγυλά ψωμάκια γεμιστά με τονοσαλάτα

Χορταστικό, οικονομικό και απολαυστικό τόσο απλά!
 
Χρόνος προετοιμασίας: 15 Λεπτά
 
 συστατικά
  • Ψωμάκια στρογγυλά - 5
  • Τόνος νερού - 300 γρ στραγγισμένο και ψιλοκομμένο
  • Αυγά - 3 βρασμένα να σφίξουν ψιλοκομμένα
  • Πιπεριά Φλωρίνης - 1 ψημένη φρέσκια ή κονσέρβα
  • Πιπεριά πράσινη - 1 ψιλοκομμένη
  • Μαγιονέζα - 5 κουταλιές σούπας
  • Μαϊντανό - 1 κουταλιά σούπας ψιλοκομμένο
  • Κασέρι - 4 φλυτζάνια τριμμένο
  • Πιπέρι - λίγο
Θα κόψουμε το καπάκι από όλα τα ψωμάκια και θα αδειάσουμε την ψίχα τους. Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά, τα ανακατεύουμε όλα μαζί και γεμίζουμε τα ψωμάκια μας. Τα αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσουν και τα σερβίρουμε κρύα.



Πηγή: chefoulis.gr
 clickatlife.gr