Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Πανακότα με Philadelphia

Ένα υπέροχο και δροσερό γλυκό δια χειρός Αλέξανδρου Παπανδρέου.
Χρειάζεστε μόνο 10 λεπτά για να ετοιμάσετε εύκολα, γρήγορα και απλά ένα γλυκό τόσο δροσερό και καλοκαιρινό που ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους. Θυμηθείτε μόνο να το αφήσετε στο ψυγείο για 3 ώρες πριν το σερβίρετε.

υλικά για 4 άτομα

  • 300 γραμμάρια γάλα φρέσκο
  • 300 γραμμάρια Philadelphia light
  • 3 φύλλα ζελατίνας
  • 70 γραμμάρια ζάχαρη
  • 200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
  • ½ Φρέσκια βανίλια
  • Γλυκό βύσσινο για το σερβίρισμα η μαρμελάδα με 4 φρούτα

εκτέλεση

  1. Σε ένα μεσαίο κατσαρολάκι ζεσταίνεται το γάλα με τη ζάχαρη και τη βανίλια. Βάζετε τις ζελατίνες σε μπολ με κρύο νερό. Τις αφήνετε να μαλακώσουν , τις στραγγίζετε πολύ καλά και μετά τις ρίχνετε στο κατσαρολάκι.
  2. Σε ένα μπλέντερ ανακατεύετε καλά το μείγμα και προσθέτετε την κρέμα και το Philadelphia. Ρίχνετε το μείγμα σε μία μεγάλη φόρμα η σε μικρά φορμάκια.
  3. Όταν το μείγμα κρυώσει λίγο, το τοποθετείτε στο ψυγείο μέχρι να πήξει. Στη συνέχεια ξεφορμάρετε την πανακότα και τη σερβίρετε με γλυκό βύσσινο.

ilovestyle.com