Γρανίτα πορτοκάλι
Χρόνος προετοιμασίας: 10 Λεπτά
συστατικά
Βάζουμε σ' ένα κατσαρολάκι το νερό και την ζάχαρη και μόλις αρχίσει να
βράζει αφήνουμε για ακριβώς 5 λεπτά. Κατεβάζουμε από την φωτιά και
αφήνουμε να κρυώσει καλά. Προσθέτουμε τον χυμό πορτοκαλιού. Το βάζουμε
στην κατάψυξη και κάθε 2 ώρες το βγάζουμε και το χτυπάμε στο μούλτι.
Αυτό το κάνουμε για 3-4 φορές και μετά το διατηρούμε σε ένα πλαστικό
τάπερ στην κατάψυξη. Σερβίρουμε την γρανίτα σε ποτήρι ή μπολάκι
ανακατεύοντας πριν με ένα πιρούνι.- Ζάχαρη - 2 φλιτζάνια τσαγιού
- Νερό - 2 φλιτζάνια τσαγιού
- Πορτοκάλι - 2 φλιτζάνια τσαγιού φυσικό χυμό
Πηγή: chefoulis.gr
clickatlife.gr
<< Αρχική σελίδα