Πλιγούρι με χωριάτικα λουκάνικα και φρέσκια ντομάτα
Χρόνος προετοιμασίας: 10 Λεπτά | Χρόνος μαγειρέματος: 20 Λεπτά
συστατικά
Πλένουμε και στραγγίζουμε καλά το πλιγούρι, σε μια κατσαρόλα βάζουμε το
λάδι και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το σοτάρουμε μέχρι να μαραθεί το
κρεμμύδι. Προσθέτουμε τα λουκάνικα, τα γυρνάμε λίγο, βάζουμε το πλιγούρι
και ανακατεύουμε για 2 -3 λεπτά. Προσθέτουμε την ντομάτα, το αλάτι, το
πιπέρι και ψήνουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσει το πλιγούρι.
Δοκιμάζουμε και αν έχει λίγο ζουμί θα το απορροφήσει από μόνο του.
Συνοδεύεται πολύ ωραία με γιαούρτι.- Πλιγούρι χοντρό - 1 ποτήρι νερού
- Νερό - 2 ποτήρια νερού
- Λουκάνικα χωριάτικα - 3 κομμένα καρέ
- Κρεμμύδι ξερό - 1 μεγάλο ψιλοκομμένο
- Ντομάτες - 4 ξεφλουδισμένες και τριμμένες
- Ελαιόλαδο - 2 φλιτζανάκια του καφέ
- Αλάτι - πιπέρι
Πηγή: chefoulis.gr
clickatlife.gr
<< Αρχική σελίδα