Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Μπιφτέκια πιπεράτα

Υλικά:

  • ½ κιλό κιμά μοσχαρίσιο
  • 1 αυγό
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 4 κ. σούπας φρυγανιά τριμμένη
  • 4 κ. σούπας νερό
  • 4 κ. σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 3 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • αλάτι
Υλικά για το πανάρισμα:
  • χοντροτριμμένα πιπέρια: μαύρο, άσπρο, πράσινο, κόκκινο
  • λίγο κόλιαντρο χοντροκομμένο
Εκτέλεση:
  1. Ζυμώνετε κατά τα γνωστά. Αφήνετε λίγο το μίγμα να σταθεί.
  2. Πλάθετε τα μπιφτέκια και τα «πανάρετε» στα πιπέρια. Τα αφήνετε μια ωρίτσα να σταθούν στο ψυγείο και τα ψήνετε σε αντικολλητικό σκεύος.



BeU.com.cy