Μπιφτέκια πιπεράτα
Υλικά:
- ½ κιλό κιμά μοσχαρίσιο
- 1 αυγό
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 4 κ. σούπας φρυγανιά τριμμένη
- 4 κ. σούπας νερό
- 4 κ. σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 3 κ. σούπας ελαιόλαδο
- αλάτι
- χοντροτριμμένα πιπέρια: μαύρο, άσπρο, πράσινο, κόκκινο
- λίγο κόλιαντρο χοντροκομμένο
- Ζυμώνετε κατά τα γνωστά. Αφήνετε λίγο το μίγμα να σταθεί.
- Πλάθετε τα μπιφτέκια και τα «πανάρετε» στα πιπέρια. Τα αφήνετε μια ωρίτσα να σταθούν στο ψυγείο και τα ψήνετε σε αντικολλητικό σκεύος.
<< Αρχική σελίδα