Τυροσουφλέ με πιπεριές
Υλικά:
BeU.com.cy
- 2 κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης
- 1 μεγάλη πράσινη πιπεριά
- 4 αυγά
- 160 γρ. αλεύρι φαρίνα
- 300 γρ. ανθότυρο
- 200 γρ. φέτα
- 150 γρ. βούτυρο
- 200 ml γάλα
- 250 ml κρέμα γάλακτος
- λίγο πιπεράκι
Εκτέλεση:
- Λιώνουμε με ένα πιρούνι το ανθότυρο και το αναμειγνύουμε με την φέτα τριμμένη στο χοντρό του τρίφτη.
- Κόβουμε τις πιπεριές, πράσινες και κόκκινες, σε λεπτές λωρίδες.
- Λιώνουμε το βούτυρο, χωρίς να κάψει.
- Σε ένα βαθύ μπολ χτυπάμε με μίξερ χειρός τα αυγά, το βούτυρο, το γάλα και την κρέμα γάλακτος, να αφρατέψουν.
- Προσθέτουμε το αλεύρι και λίγο πιπεράκι, και συνεχίζουμε το χτύπημα.
- Τελευταία προσθέτουμε τα τυριά και τις πιπεριές και ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά.
- Τώρα έχουμε 2 επιλογές.
- Aδειάζουμε σε ένα καλά βουτυρωμένο πυρέξ το μείγμα.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς, στον αέρα, για 50 λεπτά.
BeU.com.cy
<< Αρχική σελίδα