Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Λεμονάδα σπιτική

beu-homemadelemonade


Υλικά:

  • 500γρ. χυμό λεμονιού
  • 500γρ. ζάχαρη
  • 200ml. νερό
Εκτέλεση:
  1. Σε κατσαρολάκι ζεσταίνετε το νερό με τη ζάχαρη μέχρι να λιώσει η ζάχαρη χωρίς να το βράσουμε. Το αφήνετε να κρυώσει και ανακατεύετε καλά με το χυμό λεμονιού.
  2. Τη βάζετε σε αποστειρωμένο μπουκάλι και διατηρείτε στο ψυγείο. Όταν θέλετε να σερβίρετε, βάζετε στο 1/3 του ποτηριού λεμονάδα, παγάκια και τα 2/3 τα γεμίζετε με νερό ή με σόδα (γίνεται τέλειο).

 

BeU.com.cy