Λεμονάδα σπιτική
Υλικά:
- 500γρ. χυμό λεμονιού
- 500γρ. ζάχαρη
- 200ml. νερό
Εκτέλεση:
- Σε κατσαρολάκι ζεσταίνετε το νερό με τη ζάχαρη μέχρι να λιώσει η ζάχαρη χωρίς να το βράσουμε. Το αφήνετε να κρυώσει και ανακατεύετε καλά με το χυμό λεμονιού.
- Τη βάζετε σε αποστειρωμένο μπουκάλι και διατηρείτε στο ψυγείο. Όταν θέλετε να σερβίρετε, βάζετε στο 1/3 του ποτηριού λεμονάδα, παγάκια και τα 2/3 τα γεμίζετε με νερό ή με σόδα (γίνεται τέλειο).
<< Αρχική σελίδα