Μεθυσμένο καρπούζι
Χρόνος προετοιμασίας: 15 Λεπτά
συστατικά
Πλένουμε το καρπούζι καλά και βάζουμε σε μια σύριγγα το κονιάκ ή το ποτό
της αρεσκείας μας (τεκίλα λευκή ή ρούμι) και τρυπάμε το καρπούζι σε
διάφορα σημεία αφήνοντας το ποτό να πάει παντού. Στην συνέχεια αφήνουμε
το καρπούζι στο ψυγείο όλη νύχτα να παγώσει καλά. Την επόμενη μέρα
κόβουμε το καρπούζι και με το εργαλείο του παγωτού βγάζουμε μπάλες και
τις σερβίρουμε σε μπολ.- Καρπούζι - 1 μεγάλο
- Κονιάκ - 400 γρ ή άλλο ποτό της αρεσκείας μας
Πηγή: chefoulis.gr
click@Life
<< Αρχική σελίδα