Φρουτοσαλάτα με γιαούρτι
Υλικά:
- 1 κ. σούπας ξύσμα από λάιμ
- 4 πορτοκάλια καθαρισμένα και κομμένα σε κύβους
- 500 γρ. φράουλες κομμένες στα 4
- 2 φλ. παγωμένα βατόμουρα
- 4 ακτινίδια καθαρισμένα και κομμένα σε λεπτές φέτες
- 1/2 φλ. ζάχαρη
- 1/2 φλ. νερό
- 4 κεσεδάκια γιαούρτι
- Βάζουμε τα γιαουρτάκια στη κατάψυξη για 35 περίπου λεπτά, να παγώσουν καλά.
- Σε μια κατσαρόλα ανακάτεψε τη ζάχαρη με το νερό μέχρι να πάρουν βράση.
- Συνεχίστε το βράσιμο για 1 λεπτό να λιώσει τελείως η ζάχαρη και κατέβασε από τη φωτιά.
- Προσθέστε το ξύσμα λάιμ και ανακατέψτε καλά. Αφήστε το μείγμα να κρυώσει και περάστε το σιρόπι από σουρωτήρι.
- Αναμείξτε όλα τα φρούτα μαζί σε ένα μπολ και ραντίστε με το σιρόπι.
- Αφήνετε τα φρούτα για 10 λεπτά στη κατάψυξη να παγώσουν και σε ένα μπολάκι αναμειγνύεται τα φρούτα με το γιαούρτι και σερβίρετε.
<< Αρχική σελίδα