Πέστροφες με αμύγδαλα φιλέ
Χρόνος προετοιμασίας: 10 Λεπτά | Χρόνος μαγειρέματος: 7 Λεπτά
συστατικά
Καθαρίζουμε τις πέστροφες, τις πλένουμε και τις αφήνουμε να σουρώσουν.
Τις αλατοπιπερώνουμε και τις αλευρώνουμε. Βάζουμε το μισό βούτυρο στο
τηγάνι να κάψει, προσθέτουμε τις πέστροφες και τις τηγανίζουμε. Στην
συνέχεια προσθέτουμε το υπόλοιπο βούτυρο καθώς και τα αμύγδαλα φιλέ για
να καβουρδιστούν ελαφριά. Πριν βγάλουμε τις πέστροφες από το τηγάνι
προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού. Σερβίρεται αμέσως.- Πέστροφες - 8
- Αλεύρι - 100 γρ
- Βιτάμ - 200 γρ
- Αμύγδαλα φιλέ - 100 γρ
- Λεμόνι - 1 τον χυμό του
- Αλάτι - 1 κουταλιά της σούπας
- Πιπέρι - 1 κουταλάκι του γλυκού
Πηγή: chefoulis.gr
<< Αρχική σελίδα