Μωσαϊκό σοκολάτας με ινδική καρύδα
Χρόνος προετοιμασίας: 20 Λεπτά
συστατικά
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε ένα κατσαρολάκι με την διαδικασία μπεν-μαρί,
μαζί με το βούτυρο, προσθέτουμε το κακάο, το κονιάκ, τους κρόκους και
την ινδική καρύδα. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα σε ένα μπολ και ρίχνουμε το
μείγμα σοκολάτας. - Κουβερτούρα - 350 γρ
- Κακάο - 3 κουταλιές της σούπας
- Πτι - Μπερ - 300 γρ
- Βούτυρο - 200 γρ
- Κρόκοι αυγών - 4 τεμ
- Κονιάκ - 1/2 ποτήρι του κρασιού
- Ινδική καρύδα - 100 γρ τριμμένη
- Αντικολλητικό χαρτί
Ανακατεύουμε πολύ καλά και αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει. Ανοίγουμε το αντικολλητικό χαρτί, ρίχνουμε το μείγμα μέσα και το απλώνουμε σε σχήμα κορμού. Τυλίγουμε το αντικολλητικό χαρτί πολύ σφικτά και το βάζουμε στην κατάψυξη για 24 ώρες. Το κόβουμε κομματάκια και το σερβίρουμε.
Πηγή: chefoulis.gr
click@Life
<< Αρχική σελίδα