Ομελέτα με δυόσμο
Ομελέτα με άρωμα δυόσμου!
Χρόνος προετοιμασίας: 10 Λεπτά | Χρόνος μαγειρέματος: 10 Λεπτά
συστατικά
Σε ένα μπολ σπάμε τα αυγά, προσθέτουμε το αλεύρι και τα χτυπάμε πολύ
καλά με ένα πιρούνι ή με το σύρμα. Μετά προσθέτουμε το γάλα, το τριμμένο
τυρί, τον δυόσμο και το αλατοπίπερο. Έχουμε βάλει σε ένα τηγάνι
(αντικολλητικό) το λάδι να ζεσταθεί και προσθέτουμε το μείγμα μας.
Ψήνουμε μέχρι να αφρατέψει και να ροδίσει λίγο η ομελέτα μας και την
σερβίρουμε ζεστή.
Πηγή: chefoulis.gr
click@Life
Χρόνος προετοιμασίας: 10 Λεπτά | Χρόνος μαγειρέματος: 10 Λεπτά
συστατικά
- Αυγά - 5
- Γάλα - 2 κουταλιές σούπας
- Αλεύρι - 1 κουταλιά σούπας
- Δυόσμος - 1 κουταλιά σούπας ψιλοκομμένο
- Κασέρι - 3 κουταλιές σούπας τριμμένο
- Αλάτι - πιπέρι
- Ελαιόλαδο - 1 κουταλιά του γλυκού
Πηγή: chefoulis.gr
click@Life
<< Αρχική σελίδα