Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Μπουγάτσα αλμυρή

Αγαπημένη και λαχταριστή ...

Υλικά:

Οδηγίες:

Αλείφουμε κάθε φύλλο κρούστας με το βούτυρο το οποίο έχουμε λιώσει. Ανά 2 φύλλα πασπαλίζουμε με την τριμμένη φέτα. Προσέχουμε να μην τσαλακώσουμε τα φύλλα. Όταν τελειώσουμε με την φέτα, κόβουμε τα φύλλα σε τεμάχια και αδειάζουμε το υπόλοιπο βούτυρο από πάνω τους. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά μαζί με το γάλα και περιχύνουμε την μπουγάτσα. Την αφήνουμε 60 λεπτά να απορροφήσει το μείγμα αυτό. Στην συνέχεια την τοποθετούμε σε ένα βουτυρωμένο ταψί και την ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 60 λεπτά. Σερβίρεται ζεστή.


chefoulis.gr