Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Μαστίχα υποβρύχιο

Υποβρύχια απόλαυση , εύκολα και απλά!

Υλικά:

Οδηγίες:

Βάζουμε σε μια κατσαρόλα την ζάχαρη και το νερό και τα βράζουμε μέχρι να δέσει το σιρόπι (όταν βουτύξουμε ένα κουτάλι και σταθεί το σιρόπι πάνω του είναι έτοιμο). Προσθέτουμε την γλυκόζη και ανακατεύουμε, αφαιρούμε από την φωτιά, ρίχνουμε μέσα την μαστίχα και το αφήνουμε να κρυώσει. Ανακατεύουμε καλά και το αδειάζουμε σε βαζάκια. 


chefoulis