Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Κοτόπουλο με πράσινες ελιές

Συνδυασμός κοτόπουλο και ελιές

Υλικά:

Οδηγίες:

Πλένουμε καλά το κοτόπουλο και το τεμαχίζουμε σε μερίδες. Σε μια κατσαρόλα το ροδοκοκκινίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και το σβήνουμε με το ούζο. Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια , το σκόρδο,το αλατοπίπερο και τον μαϊντανό.Βάζουμε και τις ελιές, 1/2 κούπα ελαιόλαδο και περίπου 2 ποτήρια νερό και ψήνουμε σε μέτρια φωτιά για 45 λεπτά.
 

chefoulis