Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Πλιγούρι με χωριάτικα λουκάνικα και φρέσκια ντομάτα

Νόστιμο και χορταστικό φαγητό γρήγορα και εύκολα!

Υλικά:

Οδηγίες:

Πλένουμε και στραγγίζουμε καλά το πλιγούρι, σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το σοτάρουμε μέχρι να μαραθεί το κρεμμύδι. Προσθέτουμε τα λουκάνικα, τα γυρνάμε λίγο , βάζουμε το πλιγούρι και ανακατεύουμε για 2 -3  λεπτά. Προσθέτουμε την ντομάτα, το αλάτι, το πιπέρι και ψήνουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσει το πλιγούρι. Δοκιμάζουμε και αν έχει λίγο ζουμί θα το απορροφήσει από μόνο του. Συνοδεύεται πολύ ωραία με γιαούρτι .


 chefoulis