Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Τας κεμπάπ

Ένα μυρωδάτο φαγητό με θαύμα γεύση!

Υλικά:

Οδηγίες:

Σε ρηχή κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει, κόβουμε τα καθαρισμένα κρεμμύδια σε λεπτές φέτες και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα να σοταριστούν. Προσθέτουμε το κρέας κομμένο σε μικρά κομματάκια,το αλάτι-πιπέρι και σβήνουμε με το κρασί. Πλένουμε τις ντομάτες, τις ψιλοκόβουμε και τις προσθέτουμε στην κατσαρόλα. Στην συνέχεια προσθέτουμε το μπαχάρι , το κρεμμύδι με τα γαρύφαλλα, το νερό και τα αφήνουμε να βράσουν. Πρέπει το φαγητό να μείνει με την σάλτσα του. Αφαιρούμε το κρεμμύδι με τα γαρύφαλλα και σερβίρουμε με πατάτες ή με πουρέ ή με ρύζι.
 

chefoulis