Πάβλοβα με φράουλες
Υλικά:
- 30 μαρέγκες από το ζαχαροπλαστείο
- 2 κρέμες γάλακτος των 500γρ. με 35% λιπαρά
- 2 βανίλιες
- 1/4 φλ. έτοιμες μάντολες (αμύγδαλα καραμελωμένα) κομμένες σε κομματάκια
- 500 γρ. φράουλες
- Πλένετε καλά τις φράουλες, κόβετε το κοτσανάκι και τις αφήνετε να στραγγίξουν πολύ καλά. Τις τεμαχίζετε σε 2 κομμάτια ή σε 4.
- Χτυπήστε τη κρέμα γάλακτος σε άγλυκη σαντιγί μαζί με τις 2 βανίλιες.
- Βάλτε στο πάτο τις μισές μαρέγκες, από πάνω τη μισή σαντιγί, διάσπαρτα αμύγδαλα καραμελωμένα, τις μισές φράουλες και ξανά 2η στρώση μαρέγκες, ξανά σαντιγί και τελειώστε με αμύγδαλα και φράουλες.
- Βάλτε το στο ψυγείο να παγώσει για 3-4 ώρες και απολαύστε το.
<< Αρχική σελίδα