Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Μελιτζάνες γεμιστές με μανιτάρια

Ένας συνδυασμός υπέροχος!

Υλικά:

Οδηγίες:

Πλένουμε και καθαρίζουμε τις μελιτζάνες, τις κόβουμε κάθετα  και αφαιρούμε λίγο από την ψίχα τους, την ψιλοκόβουμε και την σοτάρουμε με  βούτυρο μαζί με τα μανιτάρια. Προσθέτουμε τα ντοματάκια, τον βασιλικό, αλάτι- πιπέρι και αφήνουμε να ψηθεί για 15 λεπτά σε χαμηλή φωτιά. Τηγανίζουμε τις μελιτζάνες, τις βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί και στη συνέχεια τις στρώνουμε σε βουτυρωμένο πυρίμαχο σκεύος. Τις γεμίζουμε με την γέμιση που ετοιμάσαμε, βάζουμε  από 1 φέτα κασσέρι και ψήνουμε στους 170 βαθμούς στον φούρνο για περίπου 45 λεπτά.
 

chefoulis