Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Σοκολατένιο ραβανί

Σοκολατένιο ραβανί

Ένα ξεχωριστό ραβανί για όλους!

Υλικά:

Οδηγίες:

Σε ένα μπολ χτυπάμε καλά την ζάχαρη και τα αυγά για 10 λεπτά. Στην συνέχεια βάζουμε το γιαούρτι, το αλεύρι, το κακάο το μπέικιν, το σιμιγδάλι τα ανακατεύουμε καλά και τα αδειάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί. Το ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30 - 35 λεπτά .Έχουμε ετοιμάσει από πριν το σιρόπι, μόλις βγάλουμε το γλυκό απο τον φούρνο το τρυπάμε με οδοντογλυφίδα και το σιροπιάζουμε. Το σερβίρουμε με τριμμένη καρύδα ή παγωτό.


chefoulis