Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Mαρία - Άννα Ζενιέρη: Η 18χρονη Ελληνίδα καλλονή που κατέκτησε τον τίτλο Miss World Singapore

H Mαρία - Άννα Ζενιέρη είναι μια 18χρονη δροσερή κοπέλα, που πριν λίγες ημέρες θριάμβευσε στα
Καλλιστεία Miss World Singapore. Ο συνδυασμός της μεσογειακής ομορφιάς (ο μπαμπάς της Έλληνας) και των εξωτικών ασιατικών χαρακτηριστικών (μητέρα από τη Σιγκαπούρη) κέρδισαν το θαυμασμό των κριτών, χαρίζοντας έτσι στην πανέμορφη Μαρία τον τίτλο ομορφιάς.

Η Μαρία- Άννα ζει μόνιμα στη Σιγκαπούρη και μόλις τελείωσε το Κολλέγιο (United World College of South East Asia) και πήρε το δίπλωμα ΙΒ. Δήλωσε ότι έλαβε μέρος στον διαγωνισμό όχι για να ταξιδέψει ή για ην χρηματική αμοιβή, αλλά για να βοηθήσει και να σταθεί στα παιδιά που χρειάζονται βοήθεια. Από μικρή ηλικία έζησε σε χώρες όπως Γκάνα & Κίνα λόγω της εργασίας του πατέρα της.

Είπε επίσης, από την ηλικία των 6 χρονών έχει πάρει μέρος σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις στην Γκάνα και ειδικά σε εκδηλώσεις που αφορούν παιδιά χωρίς οικογένειες ή με ειδικές ανάγκες.Η Μαρία-Αννα ασχολείται με την μουσική - σπουδάζει σοπράνο, έχει πάρει μαθήματα μπαλετου, τζαζ, και hip-hop χορού. Σύμφωνα με τον γραφείου οργάνωσης της εκδήλωσης του διαγωνισμού αυτο που εξέπληξε τους κριτές ήταν ότι η Μαρία-Αννα έφτιαξε ένα βίντεο και τραγούδησε το τραγούδι του Josh Groban''s - You Raise Me Up με τέλεια απόδοση.

Ο στόχος της Μαρία-Αννας είναι να δουλέψει για τα Ηνωμένα 'Εθνη σαν πρεσβευτής σε χώρες αποδεκατισμένες από πολέμους ή άλλες αίτιες όπως φτώχεια, έλλειψη παροχών, έλλειψη ειδών 1ης ανάγκης κλπ. Θέλει να συνεχίσει τις σπουδές της και την ενδιαφέρουν η Ψυχολογία,οι Εικαστικές τέχνες και οι Διεθνείς Σχέσεις.



AthensMagazine/fe-mail.gr