Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Γαλακτομπούρεκο Μακεδονικό

Πάντα νόστιμο...σε όλες τις εκδοχές του...

Υλικά:

Οδηγίες:

Βάζουμε τα φύλλα κρούστας σουρωτά στο ταψί, ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ μέχρι να γίνουν μια ομοιογενής κρέμα. Τα φύλλα τα ανοίγουμε λίγο όπως είναι σουρωμένα και προσθέτουμε λίγη κρέμα ενδιάμεσα. Μετά προσθέτουμε και την υπόλοιπη κρέμα από πάνω. Για το σιρόπι βράζουμε τα υλικά όλα μαζί για περίπου 8-9 λεπτά. Μόλις είναι έτοιμο το αφήνουμε λίγο να κρυώσει, πρέπει να είναι ζεστό όχι καυτό και περιχύνουμε το γαλακτομπούρεκο το οποίο πρέπει να είναι κρύο.


chefoulis