Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Νηστίσιμα κουλουράκια

Το κουλουράκι πάντα νοστιμότατο και στην νηστεία!

Υλικά:

Οδηγίες:

Χτυπάμε στο μίξερ όλα τα υλικά εκτός από το αλεύρι. Βάζουμε το αλεύρι σταδιακά μέχρι να σχηματιστεί μια ζύμη που να πλάθεται εύκολα. Αφήνουμε την ζύμη στο ψυγείο για 45 λεπτά. Πλάθουμε τα κουλουράκια και τα τοποθετούμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. Ψήνουμε σε  φούρνο που έχουμε προθερμάνει στους 170 βαθμούς για περίπου 15 λεπτά.


chefoulis