Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Σαλάτα με κολοκυθάκια και φέτα

Υλικά:

  • 1 κιλό μικρά κολοκυθάκια
  • 2 μικρά καρότα ψιλοκομμένα
  • 1 μικρό κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 100γρ. φέτα χοντροτριμμένη 
  • 1/2 λεμόνι το χυμό του
  • αλάτι, πιπέρι
  • 4 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό
Εκτέλεση:
  1. Πλένετε καλά τα κολοκυθάκια και τα βράζετε να μαλακώσουν. Τα βγάζετε από το νερό και τα αφήνετε να κρυώσουν. Αν βιάζεστε, τα βουτάτε σε κρύο νερό με παγάκια για 2 - 3 λεπτά και τα ξαναβγάζετε. Τα βάζετε σε σαλατιέρα.
  2. Προσθέτετε τα καρότα, το κρεμμύδι και το μαϊντανό. Αλατοπιπερώνετε. Προσθέτετε την φέτα, περιχύνετε με το λεμόνι και το ελαιόλαδο και σερβίρετε.
  
BeU.com.cy