Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Stars που δεν χρειάζονται Make-Up

Ποια ψηφίστηκε ως πιο σέξι με τη φυσική της ομορφιά

Η Βρετανίδα ηθοποιός Michelle Keegan, γνωστή από το ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά Coronation Street, αναδείχτηκε ως η star με την καλύτερη φυσική ομορφιά!
Μια νέα ψηφοφορία της Daily Mail ρώτησε το κοινό ποια celebrity θεωρούν πιο όμορφη χωρίς make up, έδωσε στην 26χρονη Michelle την πρώτη θέση, περνώντας έτσι stars μεγάλου βεληνεκούς όπως η Beyonce και η Rihanna!
Δεύτερη αναδείχτηκε η τηλεοπτική περσόνα, Lucy Mecklenburgh, αποσπώντας το 21% των ψήφων έναντι του 23% που πήρε η Michelle. Τρίτη, ήρθε η πανέμορφη Cheryl Cole, η οποία με το φυσικό της όμορφο χαμόγελο και τα λακκάκια της δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη ούτε χωρίς μακιγιάζ!
Η Beyonce, μάλλον αδικήθηκε αφού πήρε την τέταρτη θέση στην ψηφοφορία παρά το αψεγάδιαστο δέρμα της, ενώ ακολουθεί η Jennifer Aniston που σίγουρα της ταιριάζει το πιο natural look! Οι υπόλοιπες celebrities που είναι όμορφες και χωρίς μακιγιάζ είναι η Lucy Watson, η Kim Kardashian που σπανίως βλέπουμε αμακιγιάριστη, αλλά και η Rihanna που με τις φυσικές φωτογραφίες που ανεβάζει στο Twitter της σίγουρα έχει γοητεύσει περισσότερο χωρίς make up.
Οι stars που τολμούν να φωτογραφηθούν χωρίς μακιγιάζ, ξέρουν τι κάνουν, αφού οι περισσότερες είναι ομορφότερες χωρίς τις πολλές στρώσεις πούδρας να καλύπτει τη φυσική τους ομορφιά. Άλλωστε τα μικρά ψεγάδια ήταν πάντα γοητευτικά!
Rosie Huntington-Whiteley



Η Beyonce είναι πανέμορφη χωρίς μακιγιάζ!



Kim Kardashian



H ηθοποιός Lucy Watson ανεβάζει στο Instagram φωτογραφίες της χωρίς μακιγιάζ!



Η ηθοποιός Lucy Mecklenburgh



Adriana Lima



Η νικήτρια, Michelle Keagan, χωρίς μακιγιάζ είναι πανέμορφη!

Η Rihanna τραβάει selfies χωρίς μακιγιάζ!



Κούκλα η Cheryl Cole χωρίς make -up!


Πηγή: joytv/fe-mail.gr