Κοτόπουλο με μέλι και βαλσάμικο
Ένα διαφορετικό και πολύ εύγεστο πιάτο! Δοκιμάστε το.
ΥΛΙΚΑ
ΥΛΙΚΑ
-1 στήθος φιλέτο κοτόπουλο
-3 κ γλυκού μελί
-μισό φλιτζάνι βαλσάμικο ξύδι
-3 κ γλυκού μελί
-μισό φλιτζάνι βαλσάμικο ξύδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε τα φιλέτα και τα βάζουμε σε αντικολητικό τηγάνι ,τα γυρνάμε σε σιγανή φωτιά πολλές φορές να ψήνονται σιγά σιγά. Μετά από 7-10 λεπτά προσθέστε το ξύδι, γυρνάτε κάθε λίγο σε μέτρια φωτιά πάντα. Μετά, προσθέστε το μελί και σιγοψήστε .Θέλει συνολικά γύρω στα 15 λεπτά. Αν θέλετε προσθέστε λίγο αλάτι (που δεν χρειάζεται) .
Πλένουμε τα φιλέτα και τα βάζουμε σε αντικολητικό τηγάνι ,τα γυρνάμε σε σιγανή φωτιά πολλές φορές να ψήνονται σιγά σιγά. Μετά από 7-10 λεπτά προσθέστε το ξύδι, γυρνάτε κάθε λίγο σε μέτρια φωτιά πάντα. Μετά, προσθέστε το μελί και σιγοψήστε .Θέλει συνολικά γύρω στα 15 λεπτά. Αν θέλετε προσθέστε λίγο αλάτι (που δεν χρειάζεται) .
Συνοδεύετε πολύ ωραία, με ρύζι μπασμάτι .
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ
fytokomia.gr
<< Αρχική σελίδα