Μοσχάρι με λαχανικά
Υλικά:
- 500 γρ. μοσχάρι κομμένο σε μπουκιές
- 2 κρεμμύδια
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 250 γρ. πράσινες πιπεριές
- 120 γρ. κόκκινες πιπεριές
- 10 μανιτάρια ψιλοκομένα
- 1 ποτήρι κόκκινο κρασί
- 1 κ. σούπας τοματοπολτός
- αλάτι, πιπέρι
- 20 γρ. βούτυρο
- Ζεσταίνετε το βούτυρο και ροδίστε το κρέας μαζί με το ψιλικομμένο σκόρδο και κρεμμύδι.
- Κόψτε τις πιπεριές σε λωρίδες και τα μανιτάρια.
- Ρίξτε στο κρέας το κρασί, τον τοματοπολτό, αλάτι και πιπέρι.
- Προσθέστε τις πιπεριές ανακατέψτε και αφήστε τα όλα μαζί να σιγοψηθούν. Εάν είναι πολύ στεγνά προσθέστε λίγο νερό.
<< Αρχική σελίδα