Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Μοσχάρι με λαχανικά

beefpeppers

Υλικά:

  • 500 γρ. μοσχάρι κομμένο σε μπουκιές
  • 2 κρεμμύδια
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 250 γρ. πράσινες πιπεριές
  • 120 γρ. κόκκινες πιπεριές
  • 10 μανιτάρια ψιλοκομένα
  • 1 ποτήρι κόκκινο κρασί
  • 1 κ. σούπας τοματοπολτός
  • αλάτι, πιπέρι
  • 20 γρ. βούτυρο
Εκτέλεση:
  1. Ζεσταίνετε το βούτυρο και ροδίστε το κρέας μαζί με το ψιλικομμένο σκόρδο και κρεμμύδι. 
  2. Κόψτε τις πιπεριές σε λωρίδες και τα μανιτάρια.
  3. Ρίξτε στο κρέας το κρασί, τον τοματοπολτό, αλάτι και πιπέρι.
  4. Προσθέστε τις πιπεριές ανακατέψτε και αφήστε τα όλα μαζί να σιγοψηθούν. Εάν είναι πολύ στεγνά προσθέστε λίγο νερό.