Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Πουτίγκα με ροδάκινα

Ελαφρύ και νόστιμο γλυκό με φρουτένια γεύση!

Υλικά:

Οδηγίες:

Σε ένα μεγάλο σκεύος με καπάκι βάζουμε τα κομμένα σε λεπτές φέτες ροδάκινα, τα πασπαλίζουμε με την ζάχαρη και τα ψήνουμε σκεπασμένα, στον φούρνο στους 200 βαθμούς για 8-10 λεπτά. Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάμε την μαργαρίνη με την ζάχαρη άχνη μέχρι να γίνει κρέμα, προσθέτουμε σιγά σιγά τα ελαφρώς χτυπημένα αυγά, το αλεύρι που το έχουμε κοσκινίσει, το baking powder, τις βανίλιες και το γάλα. Ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά. Βουτυρώνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος ή ένα ταψί και προσθέτουμε το μείγμα. Από πάνω βάζουμε τις λεπτές φέτες από τα ροδάκινα που ψήσαμε. Ψήνουμε την πουτίγκα για περίπου 8-10 λεπτά σε δυνατή θερμοκρασία μέχρι να ροδίσει.
  
chefoulis