Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Γαρίδες με σκόρδο

Απλά και γρήγορα για γαρίδες στην στιγμή!

Υλικά:

Οδηγίες:

Καθαρίζουμε τις γαρίδες , με μια οδοντογλυφίδα αφαιρούμε το εντεράκι τους από το κέντρο, τις πλένουμε και τις βάζουμε να βράσουν για περίπου 10 λεπτά. Αφού βράσουν αφαιρούμε το κεφάλι, το κέλυφος και τα πόδια. Αφήνουμε μόνο την ουρά. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι να κάψει και προσθέτουμε το σκόρδο, ανακατεύουμε για 2 λεπτά και προσθέτουμε  τις γαρίδες να σοταριστούν για άλλα 2 λεπτά. Μόλις είναι έτοιμες τις σερβίρουμε σε μια πιατέλα, τις πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό και γαρνίρουμε με τις φέτες λεμονιού.