Σταμνάτο
Προετοιμασία: 80 λεπτά
Μαγείρεμα: 30 λεπτά
Μαγείρεμα: 30 λεπτά
Υλικά
- Μοσχάρι σπάλα 1 1/2 (χωρίς κόκκαλο)
- Κρεμμύδι 1 μεγάλο ψιλοκομμένο
- Σκόρδο 2 σκελίδες
- Κρασί 1 ποτήρι (λευκό ή ροζέ)
- Τυρί γκούντα 200 γρ
- Κεφαλογραβιέρα 200 γρ ( ή κεφαλοτύρι)
- Κασέρι 200 γρ
- Τυρί (ότι άλλο σας αρέσει αρκεί να είναι σκληρό κίτρινο)
- Δάφνη 2 φύλλα
- Μπαχάρι μερικούς κόκκους
- Πολτό ντομάτας 1 κουτί
- Ντοματοπολτό 1 κουταλιά σούπας γεμάτη
- Πατάτες 2 κιλά
- Λάδι 1 ποτήρι
- Αλάτι - πιπέρι
<< Αρχική σελίδα