Σπαγγέτι με Θαλασσινά στο τηγάνι!
Υλικά
- 500 γραμμάρια μακαρόνια
- 2 κιλά μύδια κατεψυγμένα
- 5 σκελίδες σκόρδο, 1 πράσσο, 1 κρεμμύδι, 2 – 3 αντζούγιες, 2 κούπες νερό, μυρωδικά
- 2 κουτιά ντομάτα κονκασέ
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Σωτάρουμε το κρεμμύδι, το πράσσο, το σκόρδο και τις αντζούγιες για μερικά λεπτά στο τηγάνι μαζί με λίγο λάδι.
Προσθέτουμε στη συνέχεια την ντομάτα, αφού χτυπήσουμε πρώτα στο μίξερ για να γίνει όλη σάλτσα και να μην έχει μέσα κομματάκια..
Στη συνέχεια προσθέτουμε το νερό, τα σπαγγέτι και καπακώνουμε για 10 λεπτά χαμηλώνοντας λίγο τη φωτιά.
Τέλος προσθέτουμε τα μύδια και τα μυρωδικά. Κλείνουμε το καπάκι και τη φωτιά. Αφήνουμε λίγα λεπτά ακόμα και μετά σερβίρουμε.
oisyntagesmoy.gr/on-news.gr
<< Αρχική σελίδα