Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Bruschetta με Αυγοτάραχο

συστατικά
  • 8-12 λεπτές φέτες ψωμιού
  • 8-12 γαύρους φιλέτο
  • 4 καπαρόφυλλα
  • 8-12 λεπτές φέτες αυγοτάραχο
  • μαγιονέζα
  • πιπέρι κόκκινο
Βάζουμε στις φέτες του ψωμιού λίγο ελαιόλαδο και τις ψήνουμε στο φούρνο μέχρι να αρχίσουν να ροδίζουν. Αποσύρουμε.

Έτσι όπως είναι ζεστές προσθέτουμε λίγο μαγιονέζα, γαύρο, καπαρόφυλλο (που το έχουμε κόψει στα τέσσερα), μία φέτα αυγοτάραχο και το κόκκινο πιπέρι.

Σερβίρουμε ως ορεκτικό.

Καλή σας όρεξη...