Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

4 προτάσεις για ένα... spooky Halloween

Μασκαρευτείτε κάτι τρομακτικό, ρίξτε τόνους πελτέ στο πρόσωπο και γίνετε για λίγο… αμερικανάκια σε 4 ξεχωριστά party για το Halloween.

A Spooktacular Halloween Night! #2

Την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου, στις 9 μ.μ. ακριβώς, θα εκτυλιχθεί για δεύτερη χρονιά μία βραδιά τρόμου, μυστηρίου και άκρατης διασκέδασης, σε όλους τους χώρους του six d.o.g.s. Πυκνή ομίχλη θα καλύψει το στενό της Αβραμιώτου, τρομακτικά ουρλιαχτά θ’ αναστατώνουν τον κήπο, υπόγειοι τάφοι, αίμα και πολύς τρόμος, θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά ενός χαριτωμένου πάρτι. Θα υπάρχει και ειδικό αχνιστό Sailor Jerry cocktail ειδικά για τη συγκεκριμένη βραδιά, στην τιμή των 5 ευρώ, ενώ ολόκληρο το Project Space, θα μεταμορφωθεί σε screening room όπου θα προβάλλονται ανατριχιαστικά αποσπάσματα από τις πιο τρομακτικές ταινίες που έχουν γυριστεί ποτέ. Ακόμα να βρείτε στολή;
Πληροφορίες: six d.o.g.s., Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, Αθήνα, 210 3210510, http://sixdogs.gr , στις 9 μ.μ., είσοδος ελεύθερη.
All Things Dark: A Halloween Festival

Την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου, το Ρομάντσο υποδέχεται ένα μίνι φεστιβάλ, με αφορμή τον εορτασμό του Halloween. Γιορτάζοντας 5 χρόνια διοργάνωσης και επιμέλειας των πιο επιτυχημένων Halloween πάρτι στην πόλη, η D’ Arcy Foxx παρουσιάζει σε συνεργασία με το Ρομάντσο, μια συναρπαστική βραδιά γεμάτη μυστήριο και τρόμο.
Μυστικιστικά performances, ανατριχιαστικά visuals, εφιαλτικά installations, υποχθόνια DJ sets, ατμοσφαιρική διακόσμηση και μερικές από τις καλύτερες εμφανίσεις κοστουμιών με ανάλογο θέμα θα συνθέσουν ένα μεγάλο πάρτι, τη νύχτα που όπως λένε «η γραμμή μεταξύ του άνω και του κάτω κόσμου λεπταίνει επικίνδυνα».
Πληροφορίες: Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5, είσοδος ελεύθερη, στις 10 μ.μ.
Halloween Trash Party
Μια νύχτα αξέχαστη, όπου ο τρόμος θα μοιάζει αστείος θα απολαύσουν όσοι βρεθούν στο ΚοοΚοο στο Γκάζι. Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο και με διαδραστικές Halloween δοκιμασίες, θα γίνουμε όλοι μια τρομαχτική παρέα. Φαντάσματα της όπερας, Βαμπίρ, Μούμιες, Λυκάνθρωποι και Ζόμπι θα χορέψουν ένα αξέχαστο θρίλερ.
Πληροφορίες: Koo-Koo, Ιάκχου 17, Γκάζι, 210 3450930, στις 11 μ.μ.
Berlin Brides’ Halloween Ball

Οι Berlin Brides ετοιμάζουν ένα ζοφερό live - χορό για την αγαπημένη τους γιορτή, το Halloween. Μετά το live τους, θα ακολουθήσει after party με τον Σπυρέα Σιντ (Cyanna, Shewreck) για χορό μέχρι το ξημέρωμα.
Πληροφορίες: Τώρα Κ44, Κωσνταντινουπόλεως 44, Γκάζι, είσοδος ελεύθερη.


click@life.gr