Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Μπαρμπούνια τηγανητά με ούζο

Μπαρμπούνια τηγανητά με ούζο

Υλικά

  • Μπαρμπούνια 1 κιλό
  • Ούζο 1/2 ποτήρι
  • Αλεύρι όσο χρειαστεί για το αλεύρωμα
  • Αλάτι
  • Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Οδηγίες

Καθαρίζουμε τα μπαρμπούνια , τα πλένουμε καλά, τα αφήνουμε να στραγγίξουν και τα ραντίζουμε με ούζο. Στην συνέχεια τα αλατίζουμε, τα αλευρώνουμε καλά (τινάζοντας όμως να φύγει το περιττό αλεύρι πριν τα τηγανίσουμε), βάζουμε το λάδι στο τηγάνι και τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν. Τα σερβίρουμε σε πιατέλα με φέτες λεμονιού.

  
Chefoulis.gr