Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Μεθυσμένος Μεζές


 Μεθυσμένος μεζές με τσίλι και κρεμμύδια για ξεχωριστές βραδιές!

Υλικά

Για Μεζές με μπύρα
1 κιλό κρεμμύδια (κομμένα σε ροδέλες)
600 γραμμ. μοσχάρι (χωρίς λίπος)
1 μπουκάλι μπύρα
½ φλιτζάνι έτοιμη σάλτσα τσίλι
2 κ.σ. αρωματικά για κρέας (σε συσκευασία)


Προετοιμασία


  1. 1. Τοποθετείτε σε μια κατσαρόλα τα κρεμμύδια και από πάνω το κρέας. 2. Ανακατεύετε τη μπύρα, την έτοιμη σάλτσα τσίλι και τις 2 κουταλιές της σούπας αρωματικά και τα ρίχνετε πάνω στο κρέας και τα κρεμμύδια. Προσθέτετε νερό, εάν χρειάζεται.
    3. Τα σιγοψήνετε για τουλάχιστον 2, 2 ½ ώρες. Αφαιρείτε το κρέας και το κόβετε λεπτές φέτες.
    4. Τοποθετείτε μια φέτα με μερικά κρεμμύδια σε κάθε μικρό ψωμάκι συνοδεύοντας (αν θέλετε) με μερικά τσιπς
    * Σερβίρεται σε στρογγυλό ψωμάκι.


myself.gr/on-news.gr