Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Τυρολουκουμάδες

Υλικά

1,5 φλυτζ. μπύρα
2 φλυτζ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 μπέκιν
300 γρ. φέτα τριμμένη
1/2 κουτ. γλ. αλάτι
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατεύετε τη μπύρα, το αλεύρι, το μπέκιν, το αλάτι και την τριμμένη φέτα.
Σε ένα βαθύ σκεύος ζεσταίνετε το λάδι και ρίχνετε κουταλιά κουταλιά απο το μείγμα και αφήνετε μέχρι να ροδίσουν.
Βγάζετε με τρυπητή κουτάλα σε απορροφητικό χαρτί.
Σερβίρετε με πολύχρωμη σαλάτα εποχής.