Τυροψωμάκια
Υλικά
- 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 250 γρ. τριμμένα κίτρινα τυριά
- 1 φακελ. μπέκιν πάουντερ
- 3 αυγά μεγάλα
- 1/2 κουτ. γλ. αλάτι
- 1/2 κουτ. γλ. πάπρικα γλυκιά
- 3/4 φλυτζ. γιαούρτι παραδοσιακό
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατέψτε το αλεύρι με το μπέκιν, το τυρί, τα αυγά, το αλάτι, την πάπρικα και το γιαούρτι.
Ζυμώστε με το χέρι ή με το ζυμωτήρι σας.
Μοιράστε τη ζύμη σε 12 περιπου βουτυρωμένες ειδικές θήκες και ψήστε τα σε προθερμασμένο φούρνο 30 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
<< Αρχική σελίδα