Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Τυροψωμάκια


Υλικά


  • 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 250 γρ. τριμμένα κίτρινα τυριά
  • 1 φακελ. μπέκιν πάουντερ
  • 3 αυγά μεγάλα
  • 1/2 κουτ. γλ.  αλάτι
  • 1/2 κουτ. γλ. πάπρικα γλυκιά
  • 3/4 φλυτζ. γιαούρτι παραδοσιακό

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ανακατέψτε το αλεύρι με το μπέκιν, το τυρί, τα αυγά, το αλάτι, την πάπρικα  και το γιαούρτι.
Ζυμώστε με το χέρι ή με το ζυμωτήρι σας.
Μοιράστε τη ζύμη σε 12 περιπου βουτυρωμένες  ειδικές θήκες  και ψήστε τα σε προθερμασμένο φούρνο  30 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.