Υλικά
-
Χταπόδι
1 μεγάλο
-
Κρεμμύδια
2 μεγάλα
-
Ντομάτες
6 ψιλοκομμένες στο μπλέντερ
-
Φύλλα δάφνης
3
-
Αλάτι
-
Πιπέρι
-
Μπαχάρι
-
Ελαιόλαδο
-
Μακαρονάκι κοφτό
1 πακέτο
Οδηγίες
Βράζουμε το χταπόδι για 1 ώρα να βράσει καλά .
Το κόβουμε μόλις κρυώσει σε μεγάλα κομμάτια . Στην κατσαρόλα βάζουμε
ελαιόλαδο , ρίχνουμε ψιλοκομμένα τα κρεμμύδια και τα σοτάρουμε ελαφρά .
Ρίχνουμε το χταπόδι , την ντομάτα και όλα τα μυρωδικά . Προσθέτουμε 1
μεγάλο ποτήρι με νερό και το βάζουμε να βράσει για 20 λεπτά περίπου .
Όταν περάσουν τα 20 λεπτά βάζουμε τόσο νερό όσο χρειάζεται για να
βράσουν τα μακαρόνια . Μόλις ξεκινήσει το νερό να βράζει ρίχνουμε τα
μακαρόνια και τα βράζουμε για όσο χρόνο απαιτείται.
<< Αρχική σελίδα