Υλικά
-
Γάλα
600 γρ
-
Αλεύρι
7 κουταλιές σούπας
-
Κακάο
7 κουταλιές σούπας
-
Ζάχαρη
7 κουταλιές σούπας
-
Βανίλια
1
-
Βούτυρο Μαργαρίνη
250 γρ
-
Αυγά
3
-
Κουβερτούρα
50 γρ
Οδηγίες
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε όλα τα υλικά με την
σειρά (εκτός από τα αυγά) , τα ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε να πάρει
μια βράση μέχρι να γίνει κρέμα.Όταν κρυώσει λίγο βάζουμε και τα αυγά
μέσα ένα-ένα ανακατεύοντας γρήγορα και αδειάζουμε το μείγμα σε
στενόμακρες φόρμες ή σε τετράγωνο ταψί , προσοχή να έχει πάχος 2
πόντους. Το αφήνουμε στην κατάψυξη να παγώσει όλη νύχτα. Την επόμενη
μέρα το κόβουμε σε στενόμακρα κομμάτια, τα τυλίγουμε σε αλουνινόχαρτο
κομμένο σε τετράγωνα και τα τοποθετούμε στην κατάψυξη πάλι γιατί
σερβίρονται παγωμένα. Περίπου βγαίνουν 18 με 20 τεμάχια)
<< Αρχική σελίδα