Πολύχρωμη σαλάτα με άρωμα λουίζας
Υλικά
- Τρυφερά φύλλα παντζαριού 10 φύλλα
- Ρόκα 1 ματσάκι
- Λάχανο 1 φλυτζάνι τσαγιού τριμμένο
- Λουίζα 1 κουταλιά σούπας φρέσκια ή ξερή
- Καρότο 1 1/2 τριμμένο
- Καλαμπόκι 1 φλυτζάνι τσαγιού βρασμένο ή ψημένο
- Παρμεζάνα 3 κουταλιές σούπας τριμμένη
Για την σως
- Μουστάρδα 1 1/2 κουταλάκι γλυκού
- Λεμόνι 1 κουταλιά σούπας τον χυμό του
- Ξύδι 1 κουταλιά σούπας
- Μέλι 1 κουταλάκι του γλυκού
- Αλάτι 1 κουταλάκι του γλυκού
- Ελαιόλαδο 2 1/2 κουταλιά της σούπας
<< Αρχική σελίδα