Τσιπούρες στην σχάρα
Υλικά
- Τσιπούρες 2 τεμ (περίπου 1 κιλό)
- Αλάτι - πιπέρι
- Ρίγανη
- Ελαιόλαδο λίγο ίσα ίσα να μην κολλήσουν στην σχάρα
- Λεμόνι για το σερβίρισμα
Οδηγίες
Καθαρίζουμε τα ψάρια, τα πλένουμε και τα στραγγίζουμε καλά.Τα πασπαλίζουμε με αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και ψήνουμε περίπου 10 – 15 λεπτά την κάθε πλευρά , πάντα ανάλογα το μέγεθος του ψαριού γιατί αν είναι μικρότερα θέλουν λιγότερο χρόνο. Τα σερβίρουμε σε μια πιατέλα. Αν θέλουμε τα περιχύνουμε με χυμό λεμονιού. Συνοδεύουμε με σαλάτα ή χόρτα.Chefoulis.gr
<< Αρχική σελίδα