Η εφαρμογή που «ανάβει» φωτιές
Πρόκειται για τη Spoof Card (κάρτα κοροϊδίας) που μπορεί να αποκτηθεί από κάθε χρήστη του ίντερνετ -αντί λίγων μόνο ευρώ- και να αποτελέσει ισχυρό όπλο για όσους επιθυμούν να κάνουν πλάκα σε κάποιον φίλο τους ή ακόμη και να τινάξουν στον αέρα μία υγιή σχέση.
Καταθέτοντας ένα μικρό ποσό της τάξης των 10 ευρώ, ο ενδιαφερόμενος «αγοράζει» μερικά λεπτά ομιλίας, κατά τη διάρκεια των οποίων μπορεί να κάνει χρήση των παροχών Spoof Card και να τηλεφωνεί σε όποιον αριθμό θέλει, χωρίς, όμως, να αποκαλύπτει την ταυτότητά του, αλλά κάποιον άλλον παραπλανητικό αριθμό. Η διαδικασία είναι απλή.
Ο χρήστης πληκτρολογεί τον αριθμό που θέλει να καλέσει. Στη συνέχεια, επιλέγει το τηλεφωνικό νούμερο που θέλει να εμφανιστεί στο κινητό του χρήστη που θα καλέσει.
Αν το επιθυμεί, έχει τη δυνατότητα να μετατρέψει τη φωνή του από αντρική σε γυναικεία και το αντίστροφο, να προσθέσει εξωτερικούς ήχους, ώστε να φαίνεται ότι καλεί από μέρος με πολύ κόσμο και φασαρία ή ακόμη και να μαγνητοφωνήσει την επικοινωνία που θα ακολουθήσει.
Αυτό σημαίνει πως με ελάχιστο κόστος, ο καθένας μπορεί να παραπλανήσει ένα πρόσωπο που επιθυμεί, να χαλάσει μία σημαντική επαγγελματική συμφωνία, να προκαλέσει τη διάλυση μίας σχέσης ή ενός γάμου ή ακόμη και να φέρει στα χέρια δύο αδελφικούς φίλους.
Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα ενός 58χρονου Αθηναίου που έφτασε ένα βήμα πριν από το διαζύγιο, όταν αυτός, αλλά και η σύζυγός του άρχισαν να δέχονται ερωτικά μηνύματα και τηλεφωνήματα από έναν άγνωστο που εμφανιζόταν ως η κουμπάρα τους.
Espresso. enikos.gr.24 ωρες
<< Αρχική σελίδα