Υλικά
-
Τυρί φέτα
250 γρ
-
Γιαούρτι
1 φλυτζάνι του καφέ
-
Ανθότυρο
300 γρ
-
Τυρί κατίκι
200 γρ
-
Πιπεριά πράσινη καυτερή
1
-
Ελαιόλαδο
1/2 φλυτζάνι
-
Ξύδι
1 κουταλάκι γλυκού
-
Πάπρικα γλυκιά
ελάχιστο
Οδηγίες
Βάζετε την πιπεριά στο φούρνο , την ψήνετε λίγο
, αφήνετε να κρυώσει και αφαιρείτε την φλούδα και τα σπόρια. Κόβετε την
πιπεριά σε κομματάκια και την πολτοποιείτε. Βάζετε σε μια λεκάνη την
φέτα και την λιώνετε με το πιρούνι , προσθέτετε το γιαούρτι , το
ανθότυρο , το κατίκι , την πιπεριά , το λάδι το ξύδι και λίγο αλάτι και
το ανακατεύετε. Βάζετε την τυροκαυτερή σε μπολ και την πασπαλίζετε με
την πάπρικα.
<< Αρχική σελίδα