Λαχανάκια Βρυξελλών με κάστανα
Υλικά:
- 1 κιλό βρασμένα λαχανάκια Βρυξελών
- 300 γρ. κάστανα, βρασμένα και καθαρισμένα
- 2 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες
- 8 φέτες μπέικον ψιλοκομμένες
- 100 γρ. φρέσκου βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
- αλάτι-πιπέρι
- Σε ένα τηγάνι λιώνουμε λίγο βούτυρο και ροδίζουμε για 2-3 λεπτά τα κάστανα. Τα ρίχνουμε σε ένα μπολ με τα λαχανάκια Βρυξελλών και τα διατηρούμε ζεστά.
- Ροδίζουμε το μπείκον και το ρίχνουμε στο μπολ με τα λαχανάκια και τα κάστανα.
- Ανακατεύουμε το βούτυρο με το σκόρδο και το περιχύνουμε στα λαχανάκια και τα κάστανα.
- Αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
<< Αρχική σελίδα